Zrušení ubytování 2024

GameCon, 10. dubna 2024

REKONSTRUKCE ZRUŠENA, INFORMACE JE TEDY NEPLATNÁ!

Ahoj!

V prvé řadě moc děkujeme všem, kteří vyplnili náš dotazník ohledně ubytování –⁠⁠⁠⁠⁠ velmi nám to pomohlo s těžkým rozhodováním. S blížícím se otevřením registrací je načase upřesnit, jaké rozhodnutí tedy padlo.

Pro ty, které tato informace minula: z technických důvodů rozsáhlé rekonstrukce letos s téměř stoprocentní jistotou ztratíme budovu C, ve které probíhá valná většina aktivit a která obsahuje největší část ubytovacích kapacit. Je to ztráta, která nás organizačně i finančně hodně bolí. Díky vašim odpovědím jsme se i přesto rozhodli GameCon 2024 pořádat v plném rozsahu s následujícím omezením.

Letos nebudeme účastníkům nabízet žádné ubytování na postelích (spacáky viz níže). Ubytovací kapacitu na zbylých budovách musíme rezervovat pro organizátory, vypravěče a partnery. Důvody by měly být zřejmé: organizátoři musí být rychle dostupní, vypravěči často využívají ubytování i jako zázemí (a zároveň jedou, aby tvořili program pro ostatní) a partnerům je potřeba vyjít vstříc.

Oproti podobným situacím v dřívějších letech nejsme schopni hromadně zprostředkovat ubytování na kolejích nebo ubytovnách, avšak individuální zařizování tímto způsobem by problém být neměl. Ubytování na GameCon (tedy od 18. do 21. července) doporučujeme rezervovat co nejdřív – klidně hned teď! V době GameConu je nejenže letní sezóna, ale v Pardubicích zároveň probíhá soutěžní festival Czech Open, tudíž mohou být ubytovací kapacity obecně omezenější než jindy.

Jako alespoň částečnou kompenzaci zařídíme větší počet míst pro spaní ve spacácích v tělocvičnách. Tato kapacita ale také není nekonečná a naše možnosti ji v případě velkého zájmu dál navýšit jsou omezené, takže očekávej, že místa můžou být rychle rozebrána.

Zároveň upozorňujeme, že není možné ani stanování v areálu GameConu. Na něco takového nemáme od majitele povolení a hrozily by problémy s městem kvůli zvýšenému nočnímu hluku, hygieně a úklidu.

Pokud máš tip na ubytování v Pardubicích nebo jinde v rozumné vzdálenosti od GameConu nebo pokud se chceš s někým domluvit na společném ubytování, neváhej a napiš na GC Discord!

Situace nás mrzí, přesto věříme, že tě od účasti na letošním GameConu neodradí a v létě se spolu uvidíme! Budeme se na tebe těšit a děkujeme za tvou podporu.

Organizační tým GC2024

info@gamecon.cz
© 2024 GameCon, Created by GameCon z.s.
kontakt Facebook Discord Instagram Youtube